dissabte, 9 de gener del 2010

Calendari




Resum de les  normes  i calendari.


1.- Tots  hem de presentar  un  personatge  i un de sol.
2.-  De  seguida que ja   hi ha  personatges  presentats,  tothom els pot  fer  servir  i relacionar-los  amb  el seu.
3.-  Els  posts  han de tenir  menys de 400  paraules.  No hi ha mínim.
4.-  Es  respectaran els  torns  adjudicats  i  si algú  no penja  el seu post  a temps,  els  altres continuaran en el dia  que els  toqui  el torn.  (Recordeu  que es  poden programar,  si no us  va  bé el dia que us toca)  En principi  no es  podrà  recuperar  el torn  perdut,  però  si  que e s podrà  participar  en el següent  torn.
5.-  Us  avisaré  per  mail,  per  recordar-vos  la setmana que  us toca.
6.-  S'ha  d'anar llegit  la història  per  anar-li  donant  coherència.


Primer  grup.  Gener - Febrer:
Carme, Anton,  Arare, Cèlia,    Josep  manel, Coses 2, Elvira, Fanal blau i Glòria


El  cap de setmana  del 15 al 17  de gener:  Carme,  Anton
La setmana 18-24  gener:  Arare  (dilluns), Cèlia (dimecres),   Josep Manel (divendres), Coses 2 (diumenge)
La  setmana 25-31  de gener:  Elvira (dilluns),  Fanal Blau (dimecres),  Glòria (divendres),  Carme (diumenge)
La  setmana   1-7  de Febrer:  Anton (dilluns),  Arare (dimecres),  Cèlia (divendres),  Josep manel (diumenge)
La  setmana del 8  al 14  de febrer:  Coses 2 (dilluns),  Elvira (dimecres), Fanal Blau (divendres), Glòria (diumenge)
La  setmana del   15  al 21  de  febrer:  Carme (dilluns),  Anton (dimecres),  Arare (divendres), Cèlia (diumenge)
La  setmana 22 a 28  de  febrer:   Josep Manel (dilluns), Coses 2 (dimecres),  Elvira (divendres),  Fanal blau (diumenge)
El  dia  1 o 2  de  març  Glòria


Segon grup.  Març - Abril:
Striper, Laura,  Laura T, Mon,  Veí,  Vicenç,  Vidapervida,  Xexu,  Zel


Setmana  del  8-14  de  març:  Striper (dilluns o dimarts),  Laura  (dimecres  o dijous),  Laura  T (divendres  o dissabte)
Setmana del 15  al 21  de març:  Mon  (dilluns o dimarts),  Veí (dimecres  o dijous),  Vicenç (divendres  o dissabte)
Setmana  del 22  al 28 de març: Vidapervida  (dilluns o dimarts), Xexu(dimecres  o dijous),  Zel (divendres  o dissabte)
Setmana del 29 de març  al 4  d'abril:  Striper (dilluns o dimarts),  Laura(dimecres  o dijous),  Laura  T (divendres  o dissabte)
Setmana del 5 a  l'11  d'abril: Mon (dilluns o dimarts), Veí (dimecres  o dijous)  Vicenç (divendres  o dissabte)
Setmana del 12  al 18  d'abril:Vidapervida  (dilluns o dimarts), Xexu (dimecres  o dijous),  Zel (divendres  o dissabte)
Setmana del 19 al  25  d'abril:  Striper (dilluns o dimarts),  Laura (dimecres  o dijous),  Laura  T (divendres  o dissabte)
Setmana del 26 d'abril al 2 de maig:Mon (dilluns o dimarts),  Veí (dimecres  o dijous), Vicenç (divendres  o dissabte)
Setmana del 3  al 9 de maig:Vidapervida (dilluns o dimarts), Xexu (dimecres  o dijous),  Zel  (divendres  o dissabte)


IMPORTANT!
TOTS  ELS QUE  NO TINGUEU  ENCARA  LA INVITACIÓ PER A PODER PENJAR  ELS POSTS DIRECTAMENT  AL  BLOG,  ENVIEU-ME  UNA  ADREÇA DE CORREU  A:


personatgesitinerants@gmail.com

9 comentaris:

  1. Bufa quina por escènica m'ha agafat de sobte Carme! espero estar a l'alçada....tinc moltíssima feina aquest mes de gener però espero tenir prou temps per a no desmerèixer....en personatges itinerants...i complir amb el meus torns i el meu personatge ....

    ResponElimina
  2. doncs...a posar fil a l'agulla!
    A mi també em fa respecte, sí!!!
    Però també em fa il·lusió! :)

    ResponElimina
  3. Entenc que tots intervenim dos cops, tan sols. Una per introduir un personatge (serien 18 en total, bufa!); que ja anirà "encabint-se" en el fil de la història que s'ha anat construint; i una segona per mantenir la trama; i la Zel (pobre!) ho remata tot, oi? Ho he entès bé?

    ResponElimina
  4. A veure, unes preguntetes: Quan hem de presentar personatge, ara, abans de començar la història o quan ens toqui el torn, o sigui, en el meu cas la setmana del 8-14 març?
    Estarà bé això de l'avis per mail per estar al cas ja que veig que només tens 1 o dos dies per a fer la teva part. Esperem que siguin dies amb inspiració pq sinó ja em diràs, quin estresssss!!!
    Confio plenament en tu Carme i seguiré el que m'indiquis en tota aquesta organització tan controlada que tens...Gràcies.

    ResponElimina
  5. Potser sóc ruca però tinc un altre dubte així de cop...el personatge on el poso? vull dir l'enviem aquí? o el publica cadascú en el seu bloc i tu els enllaces aquí dins? és que com que és la primera vegada no n'estic al cas...

    ResponElimina
  6. Elvira, tens raó en els teus dubtes... com que molts ja ho sabem, ja em penso que tothom ho sap. Us enviaré la invitació per a poder penjar els posts directament aquí. I tranquil·la que tampoc és cap compromís de vida o mort... nom és ens ho hem de passar bé i prou.

    Fanal blau, espero que ens ho passem bé, com a mínim com a l'estiu amb els poemes. :)

    Veí, no són dos, són tres cops, torna-t'ho a mirar segur que et trobes tres cops :). I tampoc és que la Zel ho hagi de rematar tot, que habitualment ja anem tancant temes a l'última ronda. I ja saps que comptem amb tu per ordenar, relacionar, reestructurar i tot el que faci falta. No sé com ho farem a la primer a ronda sense tu. :)


    Laura T, doncs, sí, el dia 12 o 13 de març hauràs de peresentar el teu personatge. Pots fer simplement la presentació o també aprofitar per relacionar-lo amb un o els dos que hauran presentat abans que tu. I pel tema d'haver d'escriure-ho en dos dies, a la practica mentre vas llegint, et van venint idees pel teu personatge i si bé no funciona massa tenir el post preparat amb molts, molts dies d'anticipació, tampoc no cal fer-lo precisament l'últim dia... ja ho veuràs. T'enviaré una invitació per participar al blog a l'adreça que tu em diguis. Gràcies!

    ResponElimina
  7. Carme,
    Veig contradiccions en les llistes? Noms repetits? O és que potser no estan al dia? O, senzillament, és que hi ha 2 Josep Manels, que ja costa de creure?

    ResponElimina
  8. Esperarem que tot comenci. Deu ser el fred...

    ResponElimina
  9. Vicenç... em sembla que ja està l'error arreglat. És que hi ha hagut un canvi... i em vaig oblidar de fer-lo a tot arreu.

    Ara hi ha dues Carmes, que en realitat sóc la mateixa que penso repetir la jugada.

    El Cesc em va demanar que l'esborrés i se'm va acudir canviar algun del segon grup cap al primer i apuntar-me jo mateixa dos cops i així queden els dos grups iguals, de 9 persones. En fi solucions d'emergència. :)

    ResponElimina

Google analytics

IBSN: Internet Blog Serial Number 14-01-1952-02

Llicència Creative Commons