dimecres, 10 de febrer de 2010

Dins del mirall

Quan en Biel em va explicar les raons del mirall.....la crida de les mans i les carícies de la Marta que hi era al fons i que ell creia viva a l'altra banda ...quan em va transmetre tota l'angoixa i la tendresa continguts en el seu deliri de miralls i d'espills...Jo em vaig dir: "Tina, això és més gros que una simple i complexa bogeria" .....me'l vaig escoltar...va parlar llargament....a trossos , a batzegades amb mots plens d'onirisme i  em va mig perdonar que l'impedís marxar amb el mirall.....Vaig consentir però, a amagar-nos  als magatzems de l'hospital....perquè mica en mica en Biel es tranquil·litzés i es refiés de mi....Un dels dies, ja en feia quatre de la desaparició consentida , arrecerats tots dos en un racó darrere del prestatge dels tranxiliums .....un mena de raig màgic i misteriós que es filtrava no sabem per on...va il·luminar el mirall...En Biel es va posar dempeus i em va dir." Tina ho hem de fer ara o mai i sabrà que no estic boig...doni'm la mà" I jo,tremolosa i una mica desconfiada l, li vaig  donar la mà a aquell vell venerable , enamorat i incoherent ,que em convidava a un viatge que superava tots els límits de la realitat que fins llavors havia conegut.....ale hop! I varem entrar al mirall!!!!
Un silenci dens ens va penetrar pels porus de tot el cos. Després amnèsia. Un forat blanc molt blanc que m'impedia recordar. I em vaig despertar a la saleta que tenim per a descansar quan hem fet guàrdia de nit....El metge em cridava per a que signés els papers de l'alta del Biel....

5 comentaris:

 1. Finalment, havien passat a l'altra banda del mirall i estan sans i estalvis! Que ja és molt!

  Ara a veure com seguim... acabarem descobrint els misteris?

  ResponElimina
 2. Intentaré sortir-me'n dignament! :)
  Bona tarda tingueu, personatges itinerants!

  :)

  ResponElimina
 3. Avui els personatges s'hauran quedat adormiscats com la Tina!!!
  Alehop!

  Vaig a veure si acabo de trenar alguna sortida digna!

  bona nit!

  ResponElimina
 4. A veure ho espero amb candeletes....molt bona la sortida d'una sortida digna:-))Molt bona nit

  ResponElimina
 5. I els signa, sens dubte, perquè ara ja sap que la ciència que ella coneix no té explicacions pel que acaba de viure... o somiar?

  ResponElimina

Google analytics

Llicència Creative Commons