dijous, 20 de desembre del 2007

L'Aina de la Carme F.

En el vaivé dels seus somnis ensopegats amb la veu de megafonia que anunciava la propera parada i amb les sotragades d'unes vies la qualitat de les quals era de molt lluny millorable, observava els rostres adormits que habitaven aquell món paral·lel.

Quan no era la son qui sortia guanyadora del ring de les lluites matutines (eren tantes les ocasions en què la llum de la lluna la debilitava), captava cada gest, cada sospir, cada comentari, cada mirada, fins el detall més ínfim. I robava un tros de la història dels personatges que formaven el seu món, entre la fantasia de qui somia i la realitat de qui desperta.

Aquell matí en Litus va estar a punt de perdre el tren. D'una correguda va arribar a l'estació i va poder enfilar-se dalt del tercer vagó. D'un cop d'ull va buscar l'Aina, i la veié adormida, amb l'expressió serena i tranquil·la d'un nadó. Es va asseure davant seu sense trencar el silenci del vaivé del seu pit.

Ella va obrir els ulls i li començà a explicar la història de l'estudiant fantàstic que seia a l'altra finestra i dels seus experiments de química que aconseguirien noves fórmules magistrals. Més d'una companyia farmacèutica li faria bones ofertes i segurament ell cauria en la maquinària capitalista, oblidant tots els ideals del que un dia va ser la veu d'innocent d'un infant.

4 comentaris:

  1. Amb qui connectarà l'Aina? Haurà d'anar amb Don Bartomeu a visitar-se? Trobarà la mare lloba i els tres cadells tot sortint del seu somni del tren?
    L'home de la gavardina fosca? Serà amiga de la flla de la Mercè o de la Júlia?

    ResponElimina
  2. Segurament guardara els ideals utopics per els ideals euros i un home que veiguipoc i gunyi molts cales ,per la passio , el sexe i riure trobara un amant pobre, pero amb ideals.

    ResponElimina
  3. Bé, ja ja he liat més la troca i obro bastantes portes. veure qui les creua...

    ResponElimina
  4. o continuara somniant al tren, oi? qui sap!

    ResponElimina

Google analytics

IBSN: Internet Blog Serial Number 14-01-1952-02

Llicència Creative Commons